Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


     Kép   Magamról 

     Engedjék meg,hogy röviden bemutatkozhassam Önöknek. Dr Pap Ervin vagyok a Jobbik Magyarországért Mozgalom Zala Megye 03.választókerületének országgyűlési képviselő jelöltje.

     1959.december 12-én születtem Sárváron,egyszerű  evangélikus falusi  szülők gyermekeként. Általános iskolámat Répcelakon végeztem.1970-ben megszületett egyetlen húgom. Kőszegen a Jurisich Miklós gimnáziumban érettségiztem 1978-ban.Sikeres felvételit követően 1984-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen általános orvosi diplomát szereztem.1983-ban megnősültem,feleségem dr Balázs Judit szintén orvos . 1984-ben született Márton nevű fiunk,1988-ban Dorottya leányunk. Jelenleg mindketten Budapesten egyetemi tanulmányokat folytatnak. A család  Gyenesdiáson él,boldog ,kiegyensúlyozott családi körben.

       Az orvosi egyetem elvégzése után Keszthelyre kerültem a városi kórházba ahol szülész-nőgyógyászként azóta is főorvosi beosztásban tevékenykedem. 2009-óta a kórház  Központi Műtő és Sterilizáló részlegének vezetői beosztását is ellátom.

1990-től szülészet –nőgyógyászati magánrendelést folytatók Keszthelyen.

1996 –tól a Lotus 96 BT majd KFT ügyvezetője vagyok,melynek feleségemmel közösen vagyunk tulajdonosai. 2006-ban a Nyugat-Magyarországi Egyetemen orvos-közgazdász ,majd a következő évben egészségügyi szakmenedzseri diplomát szereztem. Közel 10 éve tudatosan készültem gazdasági,közéleti szerepvállalásra. A Magyar Orvosok Szövetségének egyik országos alelnöke voltam 2007- ben .A MOSZ megalakulása óta Keszthely városi kórházban  a helyi szervezet elnöke vagyok. A társadalmi életben, 10 éven át voltam az FC Keszthely labdarúgó csapatának elnökségi tagja. 2002 -ben  Keszthely Város Sportjáért Egyesület képviselőjeként indultam a helyhatósági választásokon.

     Soha nem voltam tagja,vagy aktivistája  egyetlen politikai tömörülésnek sem,a Jobbik Magyarországi Mozgalom felkéréséig politikai tevékenységet nem folytattam.

     Vallom,hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom választási programja megfelelő alternatívát nyújt az Ön,az Önök számára is,hogy közösen megtisztíthassuk a közéletet a korrupciós ügyektől,megőrizhessük nemzeti identitásunkat ,munkahelyeket teremthessünk, Magyarországot visszavezethessük az Őt megillető helyre a nemzetek sorában. Ma az ERŐ ,HIT, és SZABADSÁG hármasa ,vagyis a nemzetért vívott harc feltételei egyedül a Jobbikban állnak fent.

     Kérem Önöket kövessék figyelemmel blogomat, figyeljenek rendezvényeinkre,jöjjenek el lakóhelyükön rendezendő fórumainkra,ismerjék meg a Jobbik Magyarországért Mozgalom programját valamint személy szerint engem,hogy a 2010.április 11-én sorra kerülő , Magyarország számára sorsdöntő választásokon felelős döntést tudjanak hozni a következő Országgyűlés összetételéről. 

     Szebb Jövőt! 

                    Dr. Pap Ervin

           Az Önök képviselőjelöltje

Keszthely,2010.01.31 
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pannónia

(Magyar Zoltán, 2010.02.22 18:35)

Urak!
Minimum így, ha már szóba került az iskola, hol egykoron öntöttek egyet s mást a nebuló fejekbe, kinek mennyit persze. Mi a pitypalatty! Mátyásból meg Oroszlánból én is többet ismerek. Nem érdekes? Nyomozni meg nyomozzon az FSZB, az FBI, a CIA, az NNI meg a MOSZAD. Remek a rengeteg szavazat szállítása, csak hiába várom - persze nem várom - hogy a többi képviselőjelölt ijjedtében rögvest a szőnyeg alá rejtőzzék. Mohácsi meg Manninger urak ki is lógnának alóla. Rögzíteném nem vagyok Mátyásnak sem tisztelt, sem nem tisztelt senkije! Fogalmam sincs mi az a helikonos. Elvtikéje, elvtársa meg főleg nem vagyok! Főleg nem annak, akivel ugyan egy nemzet, egy haza gyermekei vagyunk, de a nemzeti összefogás, egység kovácsolása helyett kivülállóságát hangsúlyozza. Persze komája sem vagyok, meg a fejem mérete sem nagyobb az átlagosnál. A púder meg Mátyás a gyerek fenekére való. "Párthovatartozás, pártszimpátia egyéni világszemlélet" - hja ha hallgattál volna bölcs maradtál volna.
Kedves Oroszlán!
Nem sokkal nagyobb a kezükben lévő hatalom, csak sajnos nagyon is érvényesül a divide et impera. Az Oroszlán meg vár. Vajon mire? Talán jelentkezik nála ebédre a gazella? A sült galamb sem szokott repülni. Szóval púder a gyerek fenekére, e oldalakat pedig szenteljük a nemzet, a haza szent ügyeinek!

Oroszlannak

(matyas, 2010.02.12 17:14)

Baratom.
Magyar Zoltanbol keszthelyen en ismerek 3-at, de ahogy te is le tudod irni ezt a nevet, barki le tudja irni, ugyhogy vehetjük anonimnak. Az örzöket ne feltsd, helyükön vannak es figyelnek. Sokkal nagyobb a kezükben levö hatalom, mint sokan gondolnak. Ha sor kerül ra, csendben, de latvanyosan fognak "intezkedni".
Soha ilyen közel nem allt az orszag a polgarhaboruhoz, mint most.
Hazug, korrupt kormanya van,
5 ször bukott ellenzeki vezere
Az egyedüli alternativat meg folytogatjak.
Kivancsian varom mive valik a jövö.

Mátyásnak

(Oroszlán, 2010.02.11 23:38)

Ha a jelenlegi vállalt feladatát is úgy látja el a Jelölt, mint a munkáját, akkor az nagyon hasznos lesz a városnak, illetve a térségnek.
Kérdés: A hozzászóló Magyar Zoltán azonos lehet a JOBBIK gyűlölő, az akkori Magyar Gárdát szétverő személlyel? Egyébként ha jól tudom a jelenlegi "ŐRZŐK" megszűntek létezni. Így jár minden ami a gyűlöletre,haragra épül.

Dr.Pap Ervin!!!! VIGYÁZAT!!!

(Kari, 2010.02.10 22:15)

Egy 'P' betűvel írandó a Doktor Úr neve, ha nem így írjátok rá az ajánlószelvényre, akkor nem érvényes!!!
Figyelmeztessetek mindenkit, mert már hozzám is hoztak hibásan kitöltött kopogtatót!!!

Hirek pannonianak!

(matyas, 2010.02.10 19:18)

Tiszteltegykori helikonos elvtikem!
Az osztalytarsadat te sem valogattad meg. A Papp Ervin doktort, mint doktort nagyra tartom, ma született nala egy rokon gyerek. Gratulalok a josagaert, a segitökeszsegeert, mindenert. Mint kepviselö tamogatni fogom, söt szavazatot rengeteget szerzek neki, ahogy eleddig is sokakat nyertem meg a partjanak.
A különbseg köztünk komam csak az, hogy en tudok disztingvalni, mert mast jelent a parthovatartozas, a partszimpatia es az egyeni vilagszemlelet. En szivesebben vagyok egyedül, vagy a magam tarsasagaban, mint olyanokkal akikröl nincs jo velemenyem.
matyas

Pannónia

(Magyar Zoltán, 2010.02.10 12:53)

Remek! Mohácsi József iskolatársa volt Mátyásnak. S mióta Mohácsi Úr politizálni merészkedett Őkelme nem bulizik vele, nem volt vele sehol és mint írásban adja nem is lesz. Mint írja a jelenlegi politikai helyzetet előidézőkkel nem tud, nem akar és nem is fog elnéző lenni. Szive joga! Sőt a többi jelenlegi nagyfejűvel még akkor sem lesz egy asztalnál ha könyörögnének érte. Kötve hiszem, hogy könyörögni fognak Mátyás Úr kegyeiért. Az viszont erősen elgondolkodtat, hogy ez irányú - akár személyeskedőnek is tekinthető - álláspontját miért azon politikusi pályára pályázó személy honlapján teszi közzé, kinek magának és pártjának semmi köze a kialakult helyzethez. Netán üzenet, hogy nem támogatja? Adott formában nem a legízlésesebb megoldás. Észrevehetné, hogy nem körülötte, mármint Mátyás Úr körül forog a világ. Netán szörfözés közben eltévedt?

Ne aggódjatok...

(Kari, 2010.02.09 23:15)

...szerintem a Mohácsi sem fogja keresni ezentúl Ervin társaságát, gondolom a döbbenettől a telefonját sem találja, így hát elmarad a meghívás vacsira, nemde?
Volt valaha egy általam nagyra tartott és tisztelt barátom, sokat tanultam tőle az élet dolgairól, de egy idő után elkezdett politizálni és engem is magával rántott...
Meg kell mondjam, hogy nem foglalkoztatott addig ez a téma, de a zsigereimben éreztem, hogy hamis a kép, amit fest...
Nem is telt el sok idő és kiborult a binci, mert idővel én is színt vallottam nevezetesen a kettős állampolgárságról való szavazás idején...
Ő a Labancoknál vezetett egy üzletet és az osztrák állampolgárságra játszott, amit meg is kapott bnője közbenjárására...
Közben az ideiglenes csonka országi határokon kívül rekedt nemzettestvéreinkről tartott népszavazásra el sem ment!!! Mi ez, ha nem kettős mérce? Undorító!!! Hát így ért véget barátságunk, pedig nem vesztünk össze, csak azóta sem keresem a társaságát és Ő sem az enyémet...
Így mennek ezek a dolgok Kurucoknál is meg Labancoknál is egyaránt, vonjátok le a tanulságot és ültessétek át egy másik dimenzióba kedves barátaim!
Kösz, hogy meghallgattatok, szebb jövőt!

Baratsag?

(matyas, 2010.02.09 22:01)

Draga Öregember baratom!
En nem latom a helyzetet ilyen homalyos szemmel, mint te. A jelenlegi politikai helyzetet elöidezökkel en nem tudok, nem akarok es nem is fogok ilyen elnezö lenni. Nekem volt egy iskolatarsam, ugy hivtak, hogy Mohacsi Jozsef. Amiota politikus en nem voltam vele bulizni, nem voltam vele sehol. Söt nem is fogok. A többi jelenlegi nagyfejüvel meg akkor sem leszek egy asztalnal, ha könyörögnenek erte.
Lehet, hogy en vagyok a dilis, de a gerincemnek ez a viselkedes jobban esik.
matyas

A barátságról.

(pape, 2010.02.08 16:28)

Soha nem titkoltam,soha nem szégyeltem barátaimat,mert Ök a BARÁTAIM.Az ember évtizedes kapcsolatokat csak azért nem dob el,mert van egy vezér valamilyen párt élén és az kettéosztotta az országot.Barátaimat továbbiakban sem politikai,felekezeti hovatartozás alapján fogom megválasztani.
Ha képviselő leszek,minden Magyar Ember képviselője szeretnék lenni függetlenül attól,rám szavazott e.Talán ez a különbség köztem és a jelenlegi képviselő urak között.
Aki viszon jelenlegi politikai színvallásom miatt szakítja meg velem való kapcsolatát,döntésüket elfogadom.Személyük iránt továbbiakban is nyitott maradok.
Az igaz barátok mellettem maradnak,politikai hovatartozás nélkül!

dr Pap Ervin

kivel bulizik

(öregember, 2010.02.08 14:28)

Ma hallottam egy jobboldali barátomtól, hogy neki nagy csalódás ez a jelölt mert azt hallotta, hogy a Mohácsival bulizott.
Nem tudom, hogy a tény igaz-e, a dolog szempontjából lényegtelen.Én vadásztam horgásztam buliztam is néha de sosem kérdeztem meg a vadásztársamtól, hogy milyenek a politikai nézeti. Mert ha nem olyanokm mint az enyém akkor az lett volna a helyes, ha nem a vaddisznóra lövök hanem őrá? Régebben voltam egy párszor kürtölni terítéken a keszthelyi erdészet által szervezett vadászat terítékén, amit az országgyűlési vadászklubb tagjainak szervezett. Ott együtt vadászott Fideszes MSZP-s és MDF es képviselő és vadászat után együtt ünnepeltek és nem egymást lőtték. A fodrászomról se tudom a politikai hovatartozását de nem is érdekel. Feltételezem minden magyar emberről hogy a nemzet javát akarja és nem a pusztulását.Nem ismerem Mohácsi urat, meg Manninger urat se, mégsem gondolom hogy a térség lepusztítására esküdtek volna fel. Azt gondolom persze, és hiszem meggyőződéssel, hogy a legjobbat a Jobbik Magyarországért Mozgalom akarja, de nem ellenségként nézek a másképp gondolkodókra, hiszen ők is magyar emberek ugyanugy mint én. Meggyőződésem ők is jót akarnak a nemzetnek csak szerintem őket megvezették. Az elmult 20 év választ ad mindenre csak nyitott szemekkel kell járni. Hova vezet ez a megosztottság? Kinek jó? Kinek az érdeke,hogy magyar magyarnak legyen farkasa.? Egy időben a fél ország kokárdában járt és nem csak márc 15.-én a másik fele meg ebből ki lett rekesztve. Mire jó a gyűlölködés? Még most a választási kampány elején vagyunk és ne kényszerítsűk egymást nemtelen dologba avval hogy ki kivel bulizott.
Fogadjuk el a másik ember más nézetét is és érvekkel tényekkel győzzük meg egymást és ne avval kivel horgászott, sörözött, estleg kinél volt disznóölésen. Legyen elég a gyülölködésből. A nemzet felemelkedésén dolgozzon mindenki és győzzön a Jobbik.