Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Támogatási kérelem

2008.10.22

Támogatási kérelem

A Jobbik Magyarországért Mozgalom folyamatosan erősödik, egyre több lelkes magyar ember emeli magasba a párt zászlaját, sorra-másra alakulnak a helyi szervezetek az országban. Dr. Morvai Krisztina hazánk legnépszerűbb civil közéleti szereplője elvállalta, hogy jövő júniusban a Jobbik EP-listáját vezeti majd. Országjáró előadásainkon tömött művelődési házak várnak mindenhol bennünket. Ha odafent is úgy akarják, a következő Országgyűlés nem ülhet össze nélkülünk.

Az előttünk álló időszak történelmi jelentőségű, hiszen most dől el, hogy Magyarország végleg gyarmati sorba süllyed, vagy az emberek felébrednek végre évtizedek óta tartó mélyaltatásukból. Kemény munkára, töretlen hitre és a nemzetben gondolkodók széles összefogására van szükség! A ránk váró kampány, az országjárás, a szóróanyagok mind-mind tetemes anyagi ráfordítást igényelnek. Az addig tartó időszakban magunkra és szimpatizánsaink segítségére vagyunk utalva. Honlapunkon továbbra is jelentkezhet csapatunkba, de nagy szükségünk van anyagi támogatásra is.

Amennyiben módjában áll támogatni munkánkat, azt a Jobbik Magyarországért Mozgalom 11705008-20485643-as bankszámlaszámára való átutalással, bármely OTP-fiókban való befizetéssel, vagy sárga csekk útján teheti meg.

Amennyibe csekket szeretne igényelni, akkor küldjön egy levelet a postai címével a tamogatas@jobbik.hu e-mail címre.

Hálatelt szívvel fogadjuk adományát a Bp. XI. ker., Villányi út 20/A alatti irodánkban is (a Kertészeti Egyetemmel szemben, telefon- és faxszám: 06-1-365-14-88).

Külföldről történő átutalás esetén a következő adatokra van szüksége:
Jobbik MM
OTP BANK RT.
SWIFT(BIC) code: OTPV HU HB
IBAN: HU47117050082048564300000000

Köszönjük, ha segíti közös céljaink elérését: egy emberközpontú Magyarország és egy igaz, a nemzeti érdekeket szolgáló politika megteremtését!

Annyian csinálták már rosszul. Jöjjön a Jobbik!

Tisztelettel:
Vona Gábor
elnök
Jobbik Magyarországért Mozgalom