Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ETELKÖZIEK FÓRUMA

2010.01.31
 

A címe Rudolf János keszthelyi hivatásos rettegő és nemzeti érzéseket gyalázó fehérjehalmaznak.(mi jobbikosok vagyunk az egysejtűek.

Talán bántónak tűnik egyeseknek a titulus, de ha olvassák förmedvényeit amiben gátlástalanul gyalázza a nemzeti érzelműeket,és éjnek idején a bejegyzések dátuma szerint ott retteg a gépe előtt világmegváltó egerét görcsösen markolászva,és retteg mi lesz ha jön a jobbik.

Engedjék meg hogy jelzőit amivel kommentelőit illeti ne írjam ide mind le,mert le dobna magáról a klaviatúra, de  az egysejtű a hülye a legenyhébbek közül való.Címadó fóruma ,aminek én is átvettem a címét elméletileg hozzászólásokat fogad, mármint az övéit amit különböző neveken tesz,de amit beküldtem én azt nem fogadta és kiírta, egy piros csíkban, hogy hozzászólásokat nem fogad.Ez nem is lett volna baj, hiszen a portál az ő játéka de akkor nem kell megjátszani a hiteles tájékoztatót.Pont olyan mint a Goebbels nicki nevű hozzászóló-aki nem más mint Ő maga.zavaros összefüggéstelen témához nem kapcsolódó több névtelen hozzászólóként, saját névvel, és Goebbels névvel kevergeti a média maltert,majd ha valahol olyat talál amit nem tud megválaszolni akkor azt Admin-ként ugyancsak Ő törli.A portál nézettségét generálandó mindenféle ocsmányságot összehord mint pl a címado írása amiben arról ír hogy a jobbikos hozzászólás henger egyből leáll ha vki értelmes érvet dob be.Így lehet őket leállítani. Hivatkozik itt korábbról a Csótár-Papp Gábor párosra-amihez nem tudok és nem is akarok hozzászólni.Amikor ugyanezt rólunk mondja ahhoz lenne hozzáfűzni valóm.Amit később rólunk állít.az valószínűleg borotválkozás közben juthatott eszébe mert magáról ír.A fáradhatatlan utálkozás a tudatlanság műveletlenség jele. Ezeket a gondolatokat én írtam róla azokban az írásaimban amiket kitörült.El kell olvasni írásait ahol beteges gyűlöletével olyan dolgokért támadja a Jobbikot ami 20 éve megvan és inkább a parlamenti pártok felelőssége.A plágium nem szép dolog János! különösen akkor ha olyan gondolatokat ír amit én írtam Önről .Persze én nem ilyen közönségesen ahogyan ön fogalmaz, én sokkal szebben cizelláltan Tudja János én sokkal többet olvasok mint írok.Önnek is ezt kellene tenni.Továbbá nem szoktam egyik írásomról a másikra belekeveredni abba amit előzőleg írtam.Ellentétben Önnel aki egyik írásában az utolsó csepp tintájáig védi a cigányokat(a többség gyilkolászása kirablása megverése az ugye nem hír), viszont az Etelköziek fórumába  a jobbikosokat a cigányokhoz hasonlítja akik Ön szerint "csak akkor bátrak ha csürhébe vannak és akkor is távolról". Akkor most mi van János? Tényleg ilyenek lennének a cigányok? János ne legyen már ilyen rasszistafasisztakirekesztő.

János! Ha valakit ki lehet zökkenteni észérvekkel akkor az ÖN az.Ezentúl, mivel többször is gusztustalanul eldobta írásaim bár soha egyetlenegyszer sem voltam közönséges-ellenben önnel, soha nem zsidóztam cigányoztam holott állandóan provokált,sőt volt amikor könyörgött:"naa csak egy kicsit cigányozz na ".Volt hogy úgy kezdte a válaszát hogy utalt előző írásomra ,hogy zsidóztam,

 holott a szó és semmiféle utalás el se hangzott. Ön János egy piti kis provokatőr aki szerette volna olvasóinak bebizonyítani, hogy a jobbik szélsőséges rasszista náci.Ez viszont fordítva sült el.Azok akik törlés előtt olvashatták írásaimat és azok is akik csak a bennmaradottakat olvasták azok kivétel nélkül mind ezt tanúsítják.János ! Az Ön utópisztikus szocialista katyvasza a neoliberalizmus egy lájtos fajtájával keveredve,-hát mit mondjak ? Szerintem ezt ÖN se érti igazán.A dühöngőszobát viszont jó ötletnek tartom.János rendezzen egyet be otthon.A választások után szüksége lesz rá.
öregember
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nem kérdezgetni kell...

(Kari, 2010.02.09 12:06)

...hanem tenni! kedves igazságot!
Tehát várjuk a kedves kérdezősködőt, hogy jöjjön közénk és tegyen végre valamit, hogy legyen magyar jövő!!!
A történelmet hagyjuk a történészre, a gazdaságot a közgazdászra, az egészségügyet pedig a Doktor Úrra!
Szebb jövőt!

Igazságot

(Igazságot!, 2010.02.06 13:56)

Adj' Isten!
Olvasva a Főorvos Úr felhívását, ide találtam!
Várom Dr. Pap Ervin válaszait a Helikon portálon feltett kérdéseimre!
Isten legyen mindannyiunkkal!

O.V

(aklim, 2010.02.05 21:03)

Néztem az értékelést. Jól beszélt, szépen, jó retorikával. Csak nem mondott semmit a programjukról. Mint, ahogy eddig sem. Ki érti ezt?

A lefolyóba...

(Kari, 2010.02.04 22:55)

...fog jutni és mostantól én nem veszem a irónomra Őt!
Végeztem vele! Kész! Pont! Van nekünk biztosan jobb témánk is, nem igaz?
Szebb és igazságosabb jövőt Mindannyiunknak!

evolució

(aklim, 2010.02.04 18:30)

Rudi Jani evolúciós elmélete: A választó polgárokat madaraknak nézi, próbálja beetetni őket. A Jobbik-ot egysejtűnek nevezi. Ő pedig elindult az evoluciós fejlődés útján. öndicsőítése tisztességes. Hol tarthat? Puhatestűek törzse? Vagy még azt nem érte el és férgek törzsében van? Hova fog jutni?

Hajrá Jobbik!

(Kari, 2010.02.04 17:05)

Jó ötletnek tartom a kör e-mailt, kezdjük is el a munkát, mondjuk a program egyes elemeinek ismertetésével, megvitatásával itt ezen a fórumon és hagyjuk RJ-t a saját mátrixában vergődni...!
Üdv: Kari

Hévíz

(Vendi Vendég, 2010.02.04 14:42)

?????????????
RJ a Dávid Ibolyának dolgozik már régóta.
Lehetőleg keres egy olyan politikust, akit itt e térségben kellőképpen utálnak -ez most ez a zsarolás alatt álló Dávid Iboly- aztán onnét ugat a térségre.
Ettől élvez el.

Üdv mindenkinek!

(pape, 2010.02.03 21:48)

Próbáljunk kör e-mailt küldeni mindenkinek az új címünkről.
A fórum itt folytatódik.
Szebb jövőt!
pape

Nem vagy egyedül.

(öregember, 2010.02.02 18:07)

Ha nem fikázná betegesen a Jobbikot, a kutya se olvasná a mocskait. Sikerült neki nem kis munkával alulmulnia a Mónika shót, pedig vmikor egyszinten voltak. Hja kérem a nézettség....illetve a látogatottság-ez esetben.Rájöttem a módszerére.Felköp egy habosat a levegőbe(nem baj ha nem igaz ha csúsztatás csak minél szaftosabb legyen)- aztán alááll, és elbírja a gerince.Ez a szarjankóféle hiteles tájékoztatás az Ő média egyensúlya.
öregember

keszthely

(Kari, 2010.02.02 12:41)

Helló Mindenki!
Engem a Jánosunk kirekesztett a helikonportálról, több, mint ötven százalékát törölte az írásaimnak, mert nem tudta megcáfolni!!!
Az objektivitástól olyan messze van, mint ide Onga...
Az elmúlt néhány nap, csak megerősített abban, hogy megvásárolták Őt a honlapjával együtt, szerintem Fideszék!?
Adjon az Isten mindannyiunknak szebb jövőt!
Üdv: Kari