Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ETELKÖZIEK FÓRUMA 3

2010.02.03

Kezdhetném úgyis, Etelköziek véreim,magyarok!-csakhogy ez a RJ nevű
fehérjehalmaz(ha mi egysejtűek vagyunk) ebbn is örömét lelve
fikázódhasson, de inkább ugy kezdem:Harcostársaim!
Elérkezett a netháború arra a mélységre amire indítójának lelke is
való.Rudolf János aljas hazudozó  csusztató gyűlölkedése odáig fajult,
hogy Mátyás, Noel,  Mihály, Kari,Öregember és sok jóérzésű vendég
státuszú hozzászóló is elhagyta a portált.Mindannyian tudjuk, hogy 5-6
gép van nála folyamatosan bekapcsolva és Admin, RJ, és sok más néven
regisztrált névtelen gyűlölködő mögött Ő van.Neki van "arca" olyat
mondani jelöltünkre, hogy sokat kellett neki stichelni irányunkban,
holott az Ő istennőja a kalapos királyné a legnagyobb politikai
prostituált magyarországon.Lásd legutóbbi összeborulásukat a törpe
gyűlöletpárttal, az SZDSZ-el.Janinknak ez a politikai non plus ultra.
Persze  neki is sokat kellett "nyelnie"  ha azt akarta hogy egy kis
meleg legyen a gyomrába kenyéradó gazdáitól, hogy ezt a politikai
analfabétát eljátszhassa. Ennyire magától nem lehet ilyen hülye. Ha
két évvel ezelötti írásaira visszanézünk ahol Szántó András blogjában
ahol a gárdát támadja, ott még keményen védi a kuruc infót ahhoz
képest most elmondja minden szarnak ahol mocskot tolnak le az emberek
torkán.Hát igen változtak az elvárások változtak az igények.Akkor
viszont nem arról kéne papolni, hogy mikor kit "dugnak meg"(idézet
tőle), hanem néha hátra kéne pillantani neki is hogy éppen ki jár
benne, ha már a gyakori cserék miatt tág befogadókészsége  észre sem
veszi, hogy uj vendég érkezett. Ennek ellenére arra a mocskos
kurucinfóra jár "élvezkedni" ami megint aggályos, ha ilyan rossz miért
kattint oda. Vagy neki nem elég ha borzong ezt még élvezi is.A fene a
gusztusát. Szennylapja nem olyan nagy durranás mint hiszi. Amióta
Obama a netet használta győzelméhez azóta szarjankónk is
királycsinálónak érzi magát.Örüljün hogy két kékszemü gyermekét össze
tudta hozni, nem egy királyt. Kiváncsi lennék,hogy közben kire
gondolt? Dávid Ibolyára v.az MSZMP-s Thürmer Gyulára. mert az Ő nézete
még mindig olyan zavaros.
öregember

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kedves Magyar Zoltán!

(Kari, 2010.02.09 23:27)

Az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztunk a kampány miatt is és amúgy is úgy éreztük, nem igazán ismert, elismert a keszthelyi alapszervezet...
Hogy miért, abba most nem mennék bele...
Úgy érzem, munkánk kezd beérni és most már sokkal többre számítok, mint azt két hónappal ezelőtt gondolni mertem volna!
Kis csapatunk igazi csapattá érett és mindenki lelkesen küzd a szebb magyar jövőért...
Ennek ellenére szívesen látunk bárkit, aki segíteni, tenni akar, így téged is!

KeszthelyStart.hu

(KeszthelyStart, 2010.02.08 12:19)

Tisztelt olvasók!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy végre újraindult a 4 éves KeszthelyStart.hu portál számos új funkcióval, hozzászólási és értékelési lehetőséggel.

Várunk minden jó érzésű embert a KeszthelyStartra, mely az iWiW segítségével 15.000 környékbeli emberhez juttatja el híreit.

http://www.keszthelystart.hu

Pannónia

( Magyar Zoltán, 2010.02.08 11:29)

Nagyon ráértek kedves politizálók! Érdemibb munkára fordíthatnátok az energiátokat, s némi éberség sem ártana. Az a bizonyos portál nem tegnap született, s lényegében alig változott. Nem elég szebb jövőt kívánni, érte tenni, tenni kell! Nem elég siránkozni, nem elég a hírvivőkön csüngeni, ki kell mondani mi történt a 80-as évek végén, mi '90 után! Enélkül például érthetetlen a cigányság problémája, érthetetlen a magyarság kifosztása, de ne azok akarják ugymond helyrehozni a dolgokat, kik aljas kiszolgálói voltak kifosztásunknak. Nem lehet a múltból csemegézni az egész XX. századot ki kell beszélni! Nem kutatni kell a bolsevik diktatúrát - magyarországi változatát sem - hanem el kell mondani, le kell írni. Nem kell forradalmat csinálni, nem kell törni, zúzni, de ne feledjük például, hogy voltak hivatásos info írók, havonta jelentettek, bocsánat: informáltak. Miért nem kérdés, hogy mi volt az infokban? Valóság? Amit szeretett olvasni a pártbizottság? Mások - például szakmailag képzettek - eláztatása? Az idő persze véges, ki kell beszélni a multat, a jelent és meg kell alkotni a jövőt. A bolseviknak mindig csak egy igazsága, egy megoldása volt, csak a lenini lehetett az igaz. Francba az áruló agitátorokkal, volt - igenis volt más lehetőség is a létező szocializmusban - de a magyar modell csődöt, nyomort hozott a nemzetnek. Nem volt kötelező úgy eladósodni, nem a jólétre, főleg nem a vidéki jólétre mentek el a kölcsönök. Most is van más megoldás! Nem kell tengelyt akasztani senkivel, magyarnak kell lenni, magyar lélekkel, ami nem azonos a bérci nagyságú felfújt kebellel. Fel kell tenni a kérdést? Mi végre van a világon a magyar gyermek, mi végre születnek unokák? Jelen állás szerint, hogy modern rabként fizessék elődeik soha fel nem vett adósságát. Fizessék, mert ki soha nem fizetik. A történelem egyik legmocskosabb hazúgsága, hogy "gyermekeink, unokáink jövőjéért tesszük." Tisztelettel kérdem: Mit? A bilincsbeverést? Mert az történt és történik, de nem kötelező hagyni, hogy úgy legyen. Kérdezzük meg azt, ki azt mondogatja, hogy nincs mit csinálni, úgy is úgy lesz, "ahogy akarják.", hogy mondta ezt neki? S mennyiért hazudik, mert mi nem akarunk "úgy" élni, és nem fogunk "úgy" élni. Nem a piszkos mocskolódáson kell rágódni, hanem építeni. Aratás elött állunk, a jó gazda mindig készült rá. Igaz többek között féregtelenítette is a a magtárt és elvégezte a rágcsáló írtást. Munkára fel magyarság!

Ervek!

(RED Fox, 2010.02.07 22:03)

A szavazasra valo meggyözeshez az egyik legnagyobb erv, hogy az OV eleddig 5 valasztast veszitett el. Minden normalis demokraciaban mar reg a süllyesztöben lenne a helye, de itt meg mindig talpon van. Ugyanugy lopni es rabolni fog mint eddigiek es a KOVES Slomo feleknek fogja atjatszanni az orszagot.
A fidesz es a mszp között semmi különbseg nincs, Egy helyre jarnak mulatni, egy kezböl a zsidok kezeböl esznek. A valtozasnak kizarolag a jobbik a letetemenyese.
Szavazokat kell szerezni, azokat kell meggyözni akik vagy bizonytalanok, vagy nem akarnak elmenni valasztani. A megrögzött ostobakkalkar foglalkozni.
RED Fox
UI. Ennek a portalnak örülök, de a szerkesztese nehezkes, nem lehet bejelentkezni, a hozzaszolasok beküldese nehezkes

Nem tudtam feltenni

(öregember, 2010.02.07 17:32)

Írásom nem tudtam feltenni időben a portálra mert csak másokon keresztül megy, igy másfél két nap távlatában meg aktualitásában sokat veszített,ezért csak egy hozzászólás.
O.V. szerinti legnagyobb probléma a gazdaság előtt sztem van nagyobb is. Az ország erkölcsi szellemi talapzata az amin a nemzet áll v. bukik. Ez a gazdaságnál is előrébbvaló.Az hogy előbbre lépjen vki ahhoz a hátullévő lábának biztosan kellene állni. Ahol a nemzet ellen 8 éven keresztül háboru folyt ahol lőni lehet arra akinek más a véleménye (és ebben a témában sorra jönnek az állam elleni elmarasztaló ítéletek) ahol milliárdokat lehet lopni ahol az állami pénzvilág prominense 800 milliót külföldi bankban tart miközben elfelejti bevallani,ahol a rendőrség kormányőrség ott előbb ezeket kell rendbe tenni és csak utána a gazdaság. Ha ezek maradnak így akkor a gazdaság által termelt javak továbbra is eltünnek. Előbb szembe kell nézni a multal amit nem elég markánsan jelenített meg OV. Nem lessz bosszukormányzás mondta ami nagyon helyes de nem domborította ki eléggé, nem volt hangsúlyos meggyőző azz elszámoltatásra való igény. Tapsot mindig akkor kapott amikor a mi programunk elemeit emlegette egy kicsit lájtosabb formában. A biztonságra való törekvése támogatandó. Kár hogy eddig nem szúrt neki szemet 20 éven keresztül a magyarok meglopása megverése legyilkolása. A Kodály anekdóta is aranyos a folytatása pedig így szól: akinek a munkáján nem látszik, hogy 20 éve ott ül a parlament ben az adja át a helyét az új erőnek.
öregember

Idézet egy "nagy" embertől

(Boldizsár, 2010.02.07 16:04)

"A zsidó a legnagyobb mestere a hazugságnak." — Arthur Schopenhauer (1788-1860)
Komolyra fordítva a szót, ezzel a kijelentéssel - egész Európára értve - küszködik mindegyik állam. Olyan hatalom van a kezükben, mellyel napjaink újfajta háborúját vívják. Én speciel minden embert szeretek faji, bőrszín és vallási hovatartozás nélkül! De Úgy érzem jogosan, ha bárkinek az országára, nemkülönben a nemzetére "támadnak" akkor a leigázó népet lehet rossz értelemben (nem általánosítva) "zsidózni", "románozni" "oroszozni", stb. Napjainkban pénzügyi,- gazdasági világháború zajlik. Most is ugyan úgy földterületszerzés a fő cél, csak más módon szerzik meg. Jó lenne, ha a magyar társadalom végre felnyitná a szemét és rájönne, hogy merre tartunk.
Oly fokú a megaláztatottságunk, kifosztásunk, a nemzeti vagyon vesztésünk, a magyarság fogyása, hogy a 24-ik órában vagyunk. Ezért fontos elmenni választani!
Szavazni a JOBBIKRA és a Zalai III. vk. jelöltjére (Dr. Pap Ervinre)!
Gondolom egyik homfitársam sem akar nyomorban, bádogvárosokban, betonfal mögött élni a jövőben, ahol "idegen" nép bevándorlói döntenek nap mint nap a fejünk fölött mindenben.
Kívánok mindannyiótoknak egy élhetőbb szebb jövőt!

Vizio?

(RED Fox, 2010.02.06 15:01)

Nem volt semmi meglepetes az OV dumaban. Meglepö az lenne, ha ebböl valamit is betartana a 4 ev alatt. NEM FOG semmit betartani.
Ami a lenyeg, egyszer sem mondta ki a haza a magyar nep, a nemzet szavakat. Maradt csak az emberek az orszag, a gazdasag szimpla szintjen.
Mit varhatunk töle, ha hatalomra kerül? Erzelmeket, emociokat biztosan nem. Akkor mi marad? A hideg szamito erzelemmenetes igazgatas.
En nem csalodtam a beszedeben es nem is varok töle semmit, DE MEG SEM BIZOK BENNE!!!!!!!
RED Fox

3 ellenfél

(aklim, 2010.02.06 10:55)

Akkor három ellenfelet nevezett meg: Gyurcsány - lehet úgyis értelmezni, hogy a múlt- a pénzkapitalizmus- a jelen, és az általa szélsőségesnek nevezett Jobbik, amelynek nevét nem mondta ki- a jövő.
Freudi félelem? Más erőket nem vett figyelembe, mert nem tartja ellenfélnek, leküzdenő "akadálynak". Ezek alapján azthiszem meglehet "mogyorózni" őket.

török Gábor elemzi Orbán beszédét

(aklim, 2010.02.06 10:46)

A Fidesz elnökének évértékelő beszédét bizonyára sokan írják majd le lelkesen jövőképet kínáló (itt talán elhangzik a szép magyar vízió szó is), emelkedett, pozitív üzenetek tartalmazó szónoklatnak, míg mások, kevésbé lelkesen, csapnivaló beszédről szólnak, és a felelős választáshoz szükséges konkrétumokat hiányolják. Érdekes módon mindkettő igaz, vagy méginkább egyik sem. A beszéd lényege ugyanis nem az, ami benne volt vagy kimaradt belőle, hanem a beszélő határozott és erős szándéka. Nekem úgy tűnt, hogy Orbán Viktor az eseményre készülve legfeljebb egy bővített mondatot akart mondani, méghozzá valami ilyesmit: a gyenge Gyurcsány-korszak után a nemzeti ügyeket középpontba állító és a józan ész alapján kormányzó erős kabinetnek kell jönnie, s nem a szélsőségeknek.

A szónok nagyjából három ellenfelet nevezett meg: a Gyurcsány-korszakot (ez a kifejezés ötször hangzott el, ha jól számoltam), a szélsőségeket (nem kellett hozzá nagy ész, hogy lássuk, itt a Jobbikra célzott, bár őket egyszer sem nevesítette) és a pénzkapitalizmust (visszautalva korábbi, gyakran elhangzott gondolataira). A szónoklat olyan volt, hogy mindenki más, függetlenül életkorától, lakhelyétől, munkájától és világnézetétől, akár egyet is érthessen vele: közös értékekről, szinte mindenki által kívánatosnak tartott változásokról, általános gondolatokról hallhattunk. Orbán el akart kerülni minden csapdát, ki akart védeni minden támadási felületet, olyan beszédre vágyott, amely után Nyakó Istvánnak legfeljebb a miért nem voltak konkrétumok mondat maradhat. Ezért is sopánkodott szinte üresen az a lap, amelyre az ígéreteket szerettem volna írni: a bűnözők ellen harcolni kell; itt az idő, hogy helyreállítsuk a szociális biztonságot; az egészségügyben felére kell csökkenteni a várakozási időt – ilyeneket tudtam csupán jegyzetelni.

Hogy milyen lesz az új kormány, arról – bár nem kétséges, hogy a szónok fejében ennél sokkal több van – csak homályos ismereteink lehetnek a beszéd alapján. Erő kell és biztos vezetés; nagy célok és nagy tervek; saját lábára állítjuk a gazdaságot; a jövő kormányzása nem valamiféle bosszúkormányzás lesz; a kormányzást vissza kell fordítanunk az emberek felé – nagyjából ezek derültek ki.

Összességében nekem úgy tűnik, hogy - ahogy korábban - Orbán Viktor most is rendkívül fegyelmezetten alárendelte saját magát a pártja stratégiájának. Négy évvel ezelőtt úgy öltözött, viselkedett és beszélt, ahogy az akkori plebejus, egy vagyok közületek stratégia kívánta, most pedig képes volt arra, hogy egy órán keresztül a beszéd látszatát keltse, miközben valójában a fentebb idézett egy mondatnál többet tényleg nem árult el. Egyértelműen az volt a cél: úgy legyen túl a beszéden, hogy általa egyetlen embert se veszítsen el, egyetlen felesleges frontot se nyisson, és ráadásul saját kezét se kösse meg előre – ehhez pedig fel kellett áldoznia a tartalmat, a színvonalat és az érdekességet. Egészen komolyan mondom: igazi politikusi teljesítmény volt.

Hajra

(RED Fox, 2010.02.05 23:37)

Gratulalok a Jobbik portaljahoz. Jo ujra együtt lenni lelekben.
Mar nem erdekes a VOLT, remenykeltö a VAN es dicsö lesz a JÖVÖ.
A Köves Slomo megvaltoztatta a nevet KOVES-ra. Ez heberrül hoditot jelent.
Az OV diszelöadast rendezett neki a hodito eszmei terjesztesere.
Reszletek a Kurucinfon. Ez olyan ertekü info amivel ki lehet nyitni a fidesz szavazok szemet.
Hajra urak! Egymast es magunkat dicserni felesleges, most kemenyen szavazokat kell szerezni. Nekünk nem eleg, hogy mindenki hozzon magaval meg egyet, nekünk minden volt fidesz szavazora szüksegünk van.
Az Uj szavazok duplan szamitanak, mert onnet hianyoznak es itt szamitanak
RED Fox

hm..

(Kajova, 2010.02.05 22:37)

http://www.youtube.com/watch?v=0hmU5TbBcXI&feature=related

optimistán

(Kajova, 2010.02.04 23:13)

Kari, szép álmokat!
Abban a jobb reményben,hogy tényleg szebb jövő vár ránk, és ehhez mi meg teszünk a tőlünk telhetően mindent. Én is csak abban bízom, hogy Összefogunk, és már nem lesz lehetőség arra, hogy romboljanak, kiközösítsenek bennünket a saját hazánkban. Ahogyan olvasom és hallom a híreket, bizony süllyed a hajó, és menekülnének a patkányok, jelenleg még zajlik a magyarázkodás, de talán valami elkezdődött!
Most bedobják a hazugságaikat, ígéreteiket, de jó lenne, ha mindenki világosan látna! Ezt nem lehet elszúrni, mert akkor mindennek vége.Bíztató jövőkép! :-))

(Kari, 2010.02.04 22:48)

Helló Mindenkinek!
Túl vagyunk egy szép estén, nagyon fel vagyok pörögve, merthogy igencsak szépen alakul kis csapatunk, egészen kreatívak kezdünk lenni...
A Vona(t) sínen van gyerekek, toljuk fel a csúcsra, mert alább nem adom, az tuti!
Az RJ-t pedig felejtsük el mindörökre, mert már kezdünk reklámot gyártani annak a őslakosgyűlölőnek! Kezdjünk hozzá ezen az oldalon is az igazi munkához!
Ismertessük az idelátogatókkal a Jobbik igazi arcát, az őszinte emberi arcot! Mert tíz éve először vagyok optimista, elkezdtem hinni valamiben és ez új életre keltett, céljaim vannak és értelmet kapott a létezésem!
Értitek? Ez maga az újjászületés, ez maga az élet!
Most viszont fáradt vagyok, alszom egyet és holnap újult erővel küzdök értetek, értünk, hogy legyen magyar jövője szeretteinknek!
Szép álmot a szebb jövő reményében mindannyiunknak!

remény

(Kajova, 2010.02.04 21:22)

Optimista lévén csak remélni tudom, hogy az ilyenfajta "portálok" idejétmúltak lesznek hamarosan. Lehet elgondolkodni azon, hogy hogyan tovább. Mármint "rj"-é.
Valószínűnek tartom, hogy kínjában rendre olvas bennünket.
Már elfogytak az érvelései, mert a "fasisztázással" elkapálta magát, de rendesen. Nyugodtan törölhet. Okosságot meg soha nem tudott előhozni. A csalás, meghamisítás, a csúsztatás ideje lejárt!
Szebb jövőt!

Vendi vendégnek

(öregember, 2010.02.04 21:04)

A portal az övé.Attól függetlenül aki a médiável akar foglalkozni annak be kellene tartani bizonyos írott és íratlan szabály, vmiféle erkölcsi normát.Rudolf jános mindennek hiányában van.Az rendben van hogy nem vágyik Purlitzer díjra , de hogy vki ennyire aljas sunyi,minden erkölcsnek híján legyen az példátlan.Ha vki visszaolvassa régebbi írásait iszonyatos ellentmondásokre lel. Általában saját jellemtelenségét és mérhetetlen primitívségét akarja rátolni olvasóira, mindezt silányminőségű hibáktól hemzsegő förmedvényekben. Majdnem minden írásán átsüt a mérhetetlen magyargyűlölet ami magyarságunk emlékeink szakrális helyeink gyalázásával próbál elérni. Amit Ő humorosnak vesz azt én sértőnek. Ideológiai kiskáté nevű förmedvényénél nem gondolt arra, hogy szőke kékszemű kisfia is elolvashatja esetleg. Most nem elemzem majd szánok rá egy hosszabb írást.

keszthely

(Kari, 2010.02.04 16:58)

Üdv Mindenkinek!
Haj, de szépen összejöttünk, örül a szívem, úgy érzem hazataláltam!!!
Ezentúl csak pozitívan barátaim, legyünk pont az ellenkezője RJ-nek!!!
Mindannyiunknak szebb jövőt!!!

Fogalomzavar

(Kajova, 2010.02.04 14:55)

Tehetségtelen, érvelni nem tudó, csípőből csak támadni képesek védő kifejezése lett a fasisztázás. Minden jó érzésű olvasó elítéli a fasizmust, ezért jobb híján ebbe csimpaszkodnak.Nagyon - nagyon sportszerűtlen!!
Diktatúrákra jellemző módszer.

Hévíz

(Vendi Vendég, 2010.02.04 14:31)

Nagyon helyes, hogy erről a lapról eltávoznak a fórumozók.
RJ egy tehetséges anarchista, aki a legnagyobb szarkeverő, amióta a média világába betette a lábát.
Legundorítóbb a fasisztázása, ez a fazon azt sem tudja, ez mit jelent.
valóban, Dávid Ibolya bérence.
Bárkit lehülyéz ez a senkiházi, indexre kéne tenni. Ha valaki tudja, kié a helikonportál, írja ide.

Plussz két fő

(Kajova, 2010.02.04 13:08)

Imi véleményéhez csatlakozva: növekedett a tábor :)

vélemény

(Imi, 2010.02.04 11:36)

Az elmúlt napok eseményeit végigkövettem a helikonportálon. Tegnapelőtt este is olvastam minden beírást. Azt is amiben dr. Pap Ervin, R.J. szerint fenyegetőzött. Nem tudom mit értet fenyegetésnek, de talán jobb is így, mert már ami ott folyt, az undorító volt. Azután, hogy lezárta a fórumot, a bejegyzéseket össze-vissza rakta, és a sajátjaiba még utólag bele is írt.
Azt azért el kell ismernem Jani tényleg, tudja az embereket befolyásolni. Az Ö hatására döntöttem úgy, hogy az eddigi Fidesz szavazóból, Jobbik szavazóvá válok, és akit csak tudok a környezetemben, azt mind oda szavaztatok.
Grat. Jani.