Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszámoló Vona Gábor Hévízi előadásáról.

2009.11.13

Kép 2009 november 13.péntek Hévíz. Fokozott rendőri készültség mellet tartotta meg Vona Gábor a Jobbik elnöke lakossági fórumát a meghirdetett Illyés Gyula iskola helyett a városi Sportcsarnokban.A helyváltoztatás oka, hogy előző nap az iskola igazgatója az iskola aulájában tartandó rendezvényt  támadások miatt visszamondta, helyette a Sportcsarnokot bocsátotta rendelkezésül, amit ezennel megköszönünk, mivel az eredeti helyszínre az érdeklődők nem fértek volna be.A berendezett nézőtéren még így is sokan áltak.

A rendezvény megkezdése előtt a rendőrség képviselőivel egyeztetés történt akiket megnyugtattunk, hogy rendőri intézkedésre nincs szükség, mivel sem gárdista felvonulásra, vagy avatásra nem kerül sor. A csarnokot egyben adjuk vissza a rendezvény végeztével.

A fórumot Benkő Lajos  a hévízi szervezet elnöke nyitotta meg, majd köszöntötte a jelenlévőket. Szilágyi György elnöki kabinet vezető beszéde után Vona Gábor tájékoztatta a jelenlévőket a Jobbik programjáról, és eloszlatta a kétségeket a Jobbikról a média által sugallt szélsőséges megítélésről.

Arra kérdésre hogy fogjanak össze a Fidesszel azt válaszolta, hogy a Fidesz szerint az összefogás az, hogy a választók szavazzanak rájuk. Koalícióról sem lehet szó, hiszen nem ismerik a Fidesz programját. Azonban megígérte hogy a Parlamentbe jutás esetén  olyan együttműködő ellenzéket még a Föld nem hordott a hátán mint a Jobbikot , amennyiben Nemzeti kérdésekről , a Nemzetet érintő problémákról kell szavazni Fidesz Indítványra, amennyiben az jó célt szolgál. Azonban  foggal, körömmel fognak harcolni Nemzet ellenes beterjesztések ellen. A rendezvény Nemzeti imádságunk a Himnusz , majd a Székely Himnusz eléneklésével  ért véget.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.