Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyilt levél a demokráciáért!

2010.03.10Nyílt levél a demokráciáért!

Tisztelt Választópolgárok!

2010.március 5-én valaki a „sötét erők” megszállottjaként,olyas-

valamire ragadtatta magát,amely nem emberhez,nem demokratikusan gondolkodó politikai erőkhöz méltó. Valaki ,ezen a napon többes szám 3.személyben,halálosan megfenyegette családomat,barátaimat,ártatlan a fenyegetettségről mit sem sejtő ,sportolni induló keszthelyi állampolgárokat. Feltételként,csupán egyetlen indokot szabott! Lépjek vissza a  Jobbik Magyarországért Mozgalom ,Zala 3.vk.képviselőjelölti  pozíciómból. Nem gyalázkodik,nem anyagi  ellenszolgáltatásért  zsarol,halálosan megfenyeget.
A halálos fenyegetés motivációja egyértelműen és megnevezetten politikai indíték! Vajon milyen erőknek áll érdekében,hogy egy Jobbikos képviselőjelöltet fenyegessen? A választ minden nap megtudhatják az országos média hírműsoraiból. Az országos uszítás a Jobbik ellen,nap mint nap tettenérhető.  A felelősök ,tehát azok,akik demokratikus parlamenti erőként definiálják önmagukat,közben folyamatosan a „fenevad” besározásával ,lovat adnak egyszerű,tudatlan választópolgáraik alá ráutaló magatartásukkal. Azt a hamis érzetet keltik híveikben,hogy a Jobbikot nem csak bántani és félni kell,hanem szabad is!Vajon ezen politikai erők tudatában vannak annak,hogy milyen példával járnak elő?Vajon ezen képviselő urak,képviselő asszonyok vállalják majd valaha a felelősséget a tetteikért.?Tartok tőle, nem!Hisz ,ha csak egy kevés gerinc is szorult volna beléjük,már rég felálltak volna a székükből és bejelentik:elég volt! Helyette alantas módszerekkel harcolnak a hatalmon maradásért.
Tisztelt Választópolgárok!
Önök közül több ezren szavaztak számomra bizalmat,kopogtató cédulájukkal. Ez a bizalom,kötelez!  Biztosíthatom Önöket,nincs az az erő,amely eltántoríthat attól az elhatározástól ,hogy teljes erőmmel küzdjek a  Jobbik Magyarországért Mozgalom és személyes sikereimért!
 Kérem Önöket,menjenek el április 11-én a választásra és VÉDJÉK MEG A DEMOKRÁCIÁT!
Büntessenek meg minden olyan politikai erőt,amely korrupt,alattomos,erőszakra buzdít!Az ilyen erőknek nincs helye a Magyar Országgyűlésben!
Szebb jövőt Önöknek!
dr Pap Ervin
Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselőjelöltje
Zala 3.VK.