Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jövőnk a tét!

2010.03.20

Adjon az Isten!

Körvonalazódni látszik a Jövő!

Körvonalazódni látszik a jövő, amennyiben a választásokat a Fidesz nyeri meg! Pár kiollózott cikkel szemléltetve itt van rá a példa!
Egy lakossági fórumon Barcson, amit Kövér László Fidesz választmányi elnök és Semjén Zsolt KDNP-elnök tartott, meghívott vendég volt Böszörményi Nagy Gergely politológus, a Nézőpont Intézet vezető elemzője.

Az elemző úr élesen bírálta a Jobbikot, miért is ne bírálta volna hisz tudjuk, hogy a szíve hová húz, a magukat demokratáknak nevező Fideszhez és nem a nemzet problémáira megoldást kereső és nyújtó radikális változást ígérő Jobbikhoz!
 
" Szerinte a radikálisokat a körülmények tették naggyá: a párt olyan kérdéseket vet fel, amelyekre valódi igények vannak a társadalomban, de mivel semmiféle felelősség nem terheli őket, megtehetik, hogy egyszavas válaszokat adnak bonyolult problémákra.

Böszörményi szerint csak egy kormányképes erő van, a Fidesz-KDNP, így a Jobbikra adott voksok elvesztegetett szavazatok. "Kormányt vagy ellenzéket szeretnének váltani?" - kérdezte. A Nézőpont Intézet legutóbbi felmérésére hivatkozva azt mondta: az elmúlt hetekben látványossá vált a Fidesz-Jobbik konfliktus.    origo.hu választás 2010 "      

És íme itt a Fidesz által ígért elszámoltatás!

" A Jobbik alapvetően szociálisan populista párt - mondta később egy kérdésre válaszolva Böszörményi. A Jobbikot az elemző "maffiaszerűen felépített, új, minden eddiginél hatékonyabb hálózatnak" nevezte, és azt mondta: a Fidesz által ígért elszámoltatás keretében a végére kell járni annak is, hogy milyen eszközökkel lehetett ilyen rövid idő alatt ennyire felfuttatni a pártot.  origo.hu választás 2010 "

Nem ám a milliárdokat lenyúló liberális Fővárosi és BKV vezetés elszámoltatása vagy a 2006 októberi szemkilövő rendőrök rács mögé juttatása de NEM!
De szerintem ezzel nagyon sokan tisztában vagyunk, hogy az úgy nevezett rendszerváltás után miként árusították ki az országot, a maradékot meg miként osztották el egymás között és tömték tele a zsebeiket, elnézést bankszámláikat milliárdokkal! Mivel ennyi pénz sajnos zsebben nem fér el!
Inkább mi rajtunk akarják elverni a port, azokon akik kimerik mondani az igazat és mernek számon kérni!
Sorolhatnám végtelenségig a példákat de közülünk akik rendszeres látogatói a Nemzeti hírportáloknak azok napi szinten értesülnek az éppen regnáló hatom által elkövetett sanyargatásokról és hazugságokról!
Ellenben érdemes nyomon követni a különböző áldemokrata, kamu szocialista, bal liberális népsanyargatók által pénzelt hírportálokat, mert azokon közzétett hazugságokból lehet igazán kikövetkeztetni, hogy valójában mi is az Ő igazi tervük a nemzetünk-el és azzal a kevés megmaradt hazafival akik hiszik még, hogy sorsunk jobbra fordítható de nem VELÜK!   

                                                                                                                                             Szebb jövőt!